Aslen Adıyaman’ın Kahta ilçesi, Narince köyünden olan ancak uzun süredir İstanbul’da yaşayan hemşehrimiz Ahmet Kaya kendisine ulaşan herkese yapmış olduğu destek ve yardımlardan dolayı gönülleri fethetti.

En büyük sevdasının Adıyaman’a ve Türkiye’ye hizmet etmek, faydalı olmak olduğunu belirten siyasetçi Ahmet Kaya; “Lise yıllarımızda milli görüş sevdasıyla başlayan siyasi hayatımızın yolu daha sonra Ak Parti ile kesişti. Genç yaşta Ak Parti Eminönü Gençlik kollarında görev alarak başladık. Ardından Fatih Gençlik kolları, Zeytinburnu ana kademesinde ilçe başkan yardımcılığı yaptım. Ardından Başakşehir ilçe yönetiminde yer alarak partime ve halkımıza hizmet etme gayreti içinde oldum.

Yeni kongre sürecinde bize ne göreve verilirse hazırız. 18 yıldır AK Partinin bir neferi bir hizmetkarı olarak aktif bir şeklide yolumuza devam ediyoruz. Bayrampaşa Sanayi sitesinde Müdürlük görevini yürütmekteyim. Gıda sektöründe faaliyetlerimizin yanı sıra İstanbul Enformasyon Online Haber sitesinin ortaklarındanım. Uzun süredir İstanbul’da yaşıyoruz ama doğup büyüdüğümüz toprakları hiçbir zaman unutmadık, gerek ilimize gerekse hemşehrilerimize karşı her zaman ahte vefamızı gösterdik.

İmkanlarımız dahilinde bize ulaşan herkese maddi, manevi konuda yardımlarımızın yanı sıra hastalık, iş konusunda elimizden geleni yaptık. Şimdiye kadar birşeyler yapabildiysek, birilerinin hayır duasını alabildiysek ne mutlu bizlere. Bu vesileyle Adıyamanlı hemşehrilerimizin kurban bayramını tebrik eder, bayramın ülkemize ve İslam coğrafyasına barış ve huzur getirmesini yüce Rabbim’den niyaz ederim” dedi.