2 yıldır Uzman Çavuş olan 24 yaşındaki Muzaffer Doğan Tunceli’de görev yaptığı esnada görevlendirme ile Zeytin Dalı operasyonuna katıldı.

Nöyfel ve Hayriye Doğan çiftinin 4'ü kız, 5 erkek kardeşten en büyüğü ve bekar olan Doğan, Suriye’nin Afrin kentinde roketlerin yakınına düşmesi sonucu kulakları ve belinden yaralandı. Doğan, dün Kilis Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Doğan'ın ailesi evlatlarını sedyesini Türk Bayrakları ile süsleyerek, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine özel araçlarıyla getirdi.

- FIRAT KALKANI HAREKATINA DA KATILDI

Geçtiğimiz dönemde Fırat Kalkanı harekatına da katıldığı öğrenildi.

Türk askerinin amansız mücadelesinin devam ettiğini belirten Uzman Çavuş Muzaffer Emre Doğan, çakalın hükmü kurt ayağa kalkana kadarmış zafer bizim, zafer Allah’ındır dualarınızla Allah’a şükür iyiyiz dualarınızı eksik etmeyin dedi.

-BABA NÖYFEL DOĞAN; "4 OĞLUM GÖREVE HAZIR"

Afrin Gazisi Uzman Çavuş Muzaffer Emre Doğan’ın babası Nöyfel Doğan; “Oğlum daha önce Fırat Kalkanı harekatında da görev aldı. Kendisi son olarak Tunceli’de vatani görevini yaparken, Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatında görevlendirildi. Tabi göreve gittiğinde önce bize söylemedi. Daha sonra bizi arayıp, Tunceli’den Afrin’e görevlendirildik beni merak etmeyin. Allah’ın izniyle bu şerefsizleri buradan temizleyip, sağ salim geleceğim dedi. Bende kendisine Allah yar ve yardımcınız olsun dedim. 4 gün önce kendisiyle telefonda görüştük çok iyiyiz, herşey çok iyi gidiyor, şerefsizleri bir bir temizlemeye devam ediyoruz bizlere dua edin dedi. Herkese selam söyledi. Dün bize gelen telefonda çatışma esnasında evladımızın yaralandığını öğrendik. Edindiğimiz bilgilere göre yakınlarına roket düşmesi sonucu belinden ve kulağından yaralanmış. Kilis’e gittik ve kendisini gördük. Allah’a şükürler olsun durumu iyi. Teröre lanet olsun, Allah belalarını versin. Benim geride 4 tane oğlum daha var. Onlarda abileri gibi göreve hazırlar. Bayrağımız için, vatanımız için ve namusumuz için 4 evladım ve ihtiyaç olursa ben bile göreve hazırım. İnşallah 4 oğlumda asker olur ve bu şerefsizlerin kökünü kazarız. Başka hiç bir şey demiyorum biran evvel Türkiye'nin başından Allah bu belayı defetsin.

Yaralı asker, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde yapılan tedavisinin ardından ambulansla ailesinin yaşadığı Çemerlitaş köyüne götürüldü.

Haber-Metin HARIKÇI