Köylerin tozlu yolları örülen parke taşlarıyla modern hale kavuşuyor.

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Adıyaman merkeze bağlı olan İncebağ köyündeki parke taşı döşeme işlemini yakından takip ederek, işçilerle birlikte çalıştı.

Bundan yıllar evvel köylerde hizmetin vatandaşın ayağına gitmediğini bugün ise şehirdeki hizmetin aynısını köylerde vatandaşlara sunduklarını ifade eden Erdoğan, şunları aktardı; “Gittiğimiz her yerde halkımızla, muhtarımızla birlikteyiz. İl Genel Meclis Başkanvekili Ahmet Töken’in bölgesindeyiz. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde köylerde halkımıza yapılan hizmetleri yerinde inceliyoruz. Bu köyümüzün alt yapısı yapıldı. Şuanda köyümüzde kilitli parke taşlarıyla yollar yapılmakta. Köyümüze güzel bir taziye binası da yapıldı, içme suyu konusunda sıkıntı yok. Ayrıca bütün köylerimizde olduğu gibi bu köyümüzde de çöp toplama işlemi devam ediyor.

Bu hizmetleri insanlarımız 15 yıl öncesinde hayal bile edemiyorlardı. Dünya lideri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla şehirde olan hizmetin aynısı köylerimizde verilmekte. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, köylerde ve şehirlerde yaşayan vatandaşlarımızın hizmetin en iyisine layık olduğunu söylemişti. Vatandaşlarımızda yapılan hizmetlerden dolayı oldukça memnunlar. Halkımız kendilerine verilen hizmetten dolayı 24 Haziran seçimlerinde gerekli desteği devletimize sonuna kadar vermiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı güçlü bir şekilde başkan seçmişlerdir. Vatandaşımıza en güzel hizmeti vermek için teşkilatımızla birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. AK Parti Adıyaman milletvekillerimizle ve teşkilatımızla birlikte sahada olacağız. Yapmış olduğumuz bütün hizmetleri halkımızla istişareler yaptıktan sonra yapıyoruz. Bizler halkımızın efendisi değil, hizmetkarı olmaya gelmişiz. Ve hizmetkar olmaya da devam edeceğiz. Halkımız hizmetin en iyisine layıktır. Türkiye ilerledikçe Adıyaman’da hizmeti en iyi şekilde alıyor. 2002 yılı öncesine baktığımız zaman vatandaş hizmeti almakta sıkıntı yaşıyordu. Ben o tarihlerde de il genel meclis üyesiydim. Bugün yapılan hizmetler köylerde yapılmamaktaydı. Bugünler hayalimizde bile yoktu. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde son 15 yılda ülkemiz ileriye doğru yoluna devam etmektedir. Artık köylerde kilitli parke taşıyla köy yollarımız modern bir hale dönüşürken, köylerimize taziye evleri yapıyoruz. Ayrıca köylerde çöpleri topluyoruz. Kısacası şehirde olan hizmetin aynısı artık köylerimizde mevcut. En ücra yerleşim birimine kadar vatandaşın ayağına kadar hizmeti götürmeye devam ediyoruz. Sürekli olarak halkımızı ziyaret ederek, sorunlarına çözüm bulacağız.”