Ziyarette Milletvekili Ahmet Aydın’a AK Parti Adıyaman Milletvekili, İbrahim Halil Fırat, Yakup Taş, Adıyaman Valisi Aykut Pekmez ve Belediye Başkanı Süleyman Kılınç eşlik etti.

Ziyaretlerle ilgili bir açıklamada bulunan AK Parti Disiplin Kurulu başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın; “İlimizde yapımı devam eden ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan yatırımlarla ilgili zaman zaman ilgili bakanlıklarımıza ziyaretlerde bulunmaktayız. Bugünde milletvekili arkadaşlarımız, ilimiz valisi ve belediye başkanımız ile birlikte Kültür ve Turizm bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’a yapmış olduğumuz ziyarette ilimizin saklı tüm güzelliklerini gün yüzüne çıkaracak projeleri konusunda görüşmelerde bulunduk. İlimizin sağlık alanındaki yatırımlarını ve yapılması gerekenler konusunda Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya ziyarette bulunduk. İlimiz sağlık alanında son yıllara nazaran oldukça büyük aşamalar kaydetti, halkımıza daha iyisini sunmak adına yapılması gerekenleri sayın bakanımıza ilettik. Yine ilimizde düşünülen Kentsel dönüşüm, millet bahçeleri aşta olmak üzere, il ve ilçelerimizin ilgili tüm projelerini değerlendirdik. Aynı gün içerisinde heyetimizle birlikte ilimizin Gençlik ve Spor yatırımları için Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler genel müdürü Ahmet Dilsiz beyi ziyaret ettik.

İlimiz için yapılması gereken her şey için milletvekili arkadaşlarımızla birlikte Ankara’da mücadele ederken, yerelde sayın valimiz, belediye başkanımız ve teşkilatımız ellerinden geleni yapmaktadır. Bugün yapmış olduğumuz üç ayrı ziyaretimizin ilimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, başta Turizm bakanımız Mehmet Nuri Ersoy, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca olmak üzere ilgili bakanlıklarımızın genel müdürlerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.