Tüm Dünya’da olduğu gibi Coronavirüs (Kovid 19) ile mücadele eden Ülkemizin bu zor günlerinde evine ekmek götüremeyen berber, kuaför ve güzellik salonu esnafı ile birlikte çalışanlarına destek olmak için hazırladığımız gıda paketlerini Berberler Odası Başkanına Mehmet İspir’e teslim ettiklerini belirten Naz Goda Genel Müdürü Halit Gül, şöyle konuştu:
“Her geçen gün artan corona virüs vaka sayısı ve ölümler adeta hayatı durma noktasına getirdi. Bir çok esnafımız günlerdir kapalı ve evine ekmek götüremez durumda. Bizde bu zor günlerde kapalı olan berber, kuaför ve güzellik salonunda çalışanı binlerce çalışana ve esnafa bir nebze de olsa yardım edebilmek adına hazırladığımız gıda paketlerini oda başkanımıza teslim ettik. Bu memleketin kapalı olan esnafına ve çalışanlarına destek olmak hepimizin boynunun borcu.

Halkımızın da bu konuda duyarlı olmalarını ve bu yardımlara destek olarak karınca kararınca katkı sağlamasını diliyoruz. Hatta Commagene Gurme olarak hazırladığımız bu gıda paketlerinden satın alarak ihtiyaç sahibi vatandaşımıza ve esnafımıza destek olabilirler. sizlerin yapacağı hayırları bizler istediğiniz yere ve adrese bu gıda paketlerini ulaştırabiliriz. Bu memleket bizim, çalışan açık esnaf kapalı esnafa yardım konusunda tereddüt etmiyor ancak zaman birlik zamanı diyor, desteğinizi ve katkınızı bekliyoruz”
Güzellik salonu, kuaför ve Berber esnafı ile çalışanlarının zor günler yaşadığını belirten Berberler Odası Başkanına Mehmet İspir ise Commagene Gurme’nin bu anlamlı yardımlarından duyduğu memnuniyeti ifade etti. 


Açık olup iş yapan esnafın kapalı ve iş yapamayan esnafa desteğinin bu zor zamanda çok anlamlı olduğuna dikkat çeken Berberler Odası Başkanın Mehmet İspir;”190 Berber 105 bayan kuaförü ve 40 güzellik salonu olmak üzere toplam odamıza kayıtlı 335 esnafımız bulunuyor. Corona virüs nedeniyle yaklaşık 20 gündür bütün esnafımız ve berberlerimiz kapalı. Aileleriyle birlikte yaklaşık 2000 bin kişi günlerdir iş ve aş derdinde. Çünkü 20 gündür dükkanlar kapalı, çalışanlarımız evinde ailesine bakma hükümlü olan bu esnafımız resmen geçim sıkıntısı yaşıyor.  Bu zor günlerin ne zaman biteceğini bilmiyoruz ve devletimizin berber esnafımıza en azından asgari ücret tutarından aylık maddi bir destek sağlamasını bekliyoruz. Bu konudaki yardım talebimizi Adıyaman valisine de ilettik. Umarım en kısa zamanda bizleri de sayın Cumhurbaşkanımızın sözünü ettiği yardım paketine dahil ederler. Yoksa dayanacak gücümüz kalmadı. En geç Ramazan bayramında dükkanlarımızı açmamız lazım.  Ben tekrar bizleri bu zor günümüzde yalnız bırakmayan Naz Gıda bünyesindeki markalarından Commagene Gurme ve Adam Gibi Bir Yer’in  de Genel Müdürü Halit Gül ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.